all by my self

Å lære seg å brodere er enkel sak. Men å brodere pent, er en omstendelig prosess.

Min mor kan de fleste teknikkene som brukes på Madeira brodert håndverk.

Som en del av min broderi utforskning har jeg om mål å lære meg alle broderi teknikkene jeg kommer over.

Dette arbeidet er den første i en serie av hjerter. Ved disse arbeidene, lærer jeg å brodere teknikker jeg ikke kan fra før.

Med min mor som mentor, må jeg være veldig nøye, og det er sjelden bra nok.

I produksjon av dette arbeidet, er kanten på broderiet den mest krevende teknikk jeg kjenner til. Dette arbeidet var vanligvis brodert av eldre damer. Det krever, en langtids erfaring med teknikken for å kunne brodere den effektivt med perfeksjon.

Dette arbeidet er langt fra perfekt, for min mor. I starten, klipte hun i stykker noe av det jeg hadde brodert. Stingene var ikke stramme nok til klipping av stoffet, når den er ferdig. Jeg fulgte min mors råd, og det tok meg ”evigheter” å få det til.

Med tanken på at jeg er amatør i dette faget og at øvelse gjør mester, gjemte jeg bort, broderiet fra mor (ellers ble jeg aldri ferdig).

Nå er jeg i gang med neste.

I dag skal jeg brodere åpen stjerner.

Dette gleder jeg meg til

Det er stengt for kommentarer.