Remember me

”REMEMBER ME bygger på ”å ta være på våre egne spor og lære å være mer autonome mennesker ved bruk av egne hender. Jeg vil gjerne være med på å ”løfte opp” estetikken ved det som allerede finnes tilgjenglig. I denne settingen, forsøker jeg å kjøre sammen, mine egne røtter mot inntrykk gjort i Vietnam med en viss overflod av verdifulle materialer tilgjenglig i Norge, men som folk kaster. Denne gangen produserer jeg en kollesjon av anvendelig klær. Disse plagene, må brukes pent, for at de skal holde seg fine lengst mulig. Det krever en viss dannelse, å gå med de tingene jeg komponerer nå. Og jeg liker den tanken at jeg kan skape klær, som kan tvinge brukeren til å være mer ”forsiktig” med det de bruker.”
Kollesjonen er en miks av håndbroderte bluser fra 70 med heklerier og blonder fra Norge kombinert med sike shorts skreddersydd i Vietnam. Og integrering av disse materialene i hudfarget materialer, slik at de applikerte detaljene kommer frem som en form for kropps dekor med referanse til tattooværinger.

Det er stengt for kommentarer.