Integro

Mitt liv har vært og er, å reise. Jeg reiser og reiser.. på hvert sted, bor det en del av meg. På veien møter jeg en fortid som jeg desperat prøver å holde i og tar med meg hjem som minner. For, jo mindre jeg husker jo mindre er jeg. Mister jeg min fortid, mister jeg meg selv. Jeg er skapt av egne verdier erfaringer og minner. Men forsvinner minnene, forsvinner også alt ”det andre” og det som står igjen, er øyeblikket…

Ved å ta hånd arbeid og integrere det i klær til bruk, tar jeg i bruk ”minnene” ut i hverdagen. Noen av disse arbeidene, reder fra forfall ved å ta være å håndtere som et lite barn, med en myk hånd og stødig.

Klokkestrenger er ikke lenger velbevarte skatter som noen i ettertid arver og kaster i søppelfyllingen. De er til skue og bruk. For det som er skjult skal vises frem og det som synes kan sløres..

Underveis deler jeg ut noen bilder for å inspirere deg og for at jeg også, ikke skal glemme.

Integro- for å ikke glemme, det som skaper oss.

Det er stengt for kommentarer.